Καλώς ήρθατε στην e-Insight

 

H εταιρία e-Insight δημιουργήθηκε στις αρχές του 2012 με σκοπό να παρέχει την πλήρη γκάμα λύσεων και υπηρεσιών της εταιρίας NICE Systems Ltd.

 

Η εταιρεία e-Insight δραστηριοποιείται στην παροχή λύσεων στους τομείς:

  • Voice & Interactions Recording, Quality Management, Workforce Management, Process Optimization, Customer Feedback, Performance Management, Fraud Detection, Security κτλ, σχεδιασμένα για Enterprise Contact Centers, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα & Δημόσιο Τομέα.

  • Voice & Video Recording, Incident Debriefing & Investigation in all media, Situation Management in real time, Security, σχεδιασμένα για Αεροδρόμια, Τράπεζες, Κρίσιμες Εγκαταστάσεις, Υπηρεσίες Επιβολής του Νόμου, Δημόσια Ασφάλεια, Δημόσιες Μεταφορές & άλλα.

 

Οι τομείς δραστηριοποίησης της e-Insight, είναι στην ασφάλεια και βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών.

 

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την εταιρεία NICE Systems Ltd., η οποία αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της παροχής λύσεων που σχετίζονται με την καταγραφή και ανάλυση επικοινωνιών, την εξαγωγή και αξιοποίηση του κρυμμένου περιεχομένου, με σκοπό την θετική επίδραση στην επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο. Οι παρεχόμενες λύσεις σαν κύριο χαρακτηριστικό έχουν την τεχνολογία αιχμής, που σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης, προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα, στην λειτουργία μιας επιχείρησης.

 

Η εταιρεία NICE Systems διαθέτει λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να καταγράφουν, να αποθηκεύουν και να ανακτούν δεδομένα προερχόμενα από οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας (φωνή, chat, mail, video, social media κτλ), και σύμφωνα με τους πλέον απαιτητικούς κανονισμούς ασφαλείας (PCI DSS, MIFID II, GDPR κτλ). Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τους τρόπους που η επιχείρησή σας μπορεί να ωφεληθεί από τις λύσεις της NICE για την επίτευξη κανονιστικής συμμόρφωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.